Els comerços del Centre Històric de Manresa comencen una nova campanya de dinamització

La campanya “Compra i guanya” s’impulsa, de forma conjunta, amb els 30 municipis catalans que han decidit formar part de la Xarxa de barris antics.

imagen

El Comissionat pel Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa promou per aquest mes de juny la campanya “Compra i guanya” amb l’objectiu de dinamitzar el comerç dels sectors més antics de la ciutat. L’acció s’ha treballat els darrers mesos, de forma conjunta, amb els 30 municipis catalans que han decidit formar part de la Xarxa de barris antics amb projectes i, a Manresa, és una realitat gràcies a l’empenta de les associacions de comerciants que hi ha implantades al Centre Històric.

 

Durant aquest mes de juny, per cada compra en els establiments adherits a les associacions de comerciants del Centre Històric de Manresa, els clients rebran una butlleta que dona accés al sorteig que es farà el proper 9 de juliol amb la presència dels comerços implicats. Els premiats tindran l’oportunitat de conèixer turísticament i els seus productes de proximitat d’un dels 30 municipis que formen part d’aquesta xarxa.

 

Tots els establiments que formen part de la campanya estan identificats amb un cartell i disposen d’una urna on es dipositen les butlletes. El sorteig es farà el proper 12 de juliol i la visita turística dels premiats el 28 de setembre vinent.

 

La iniciativa és possible gràcies a la col·laboració de les associacions de comerciants del carrer del Born; de plaça Major, Sant Miquel, Sobrerroca i voltants; carrer Nou; Urgell; Gispert-Vilanova; la UBIC; l’Antic; l'Associació de Paradistes del Mercat Puigmercadal.

 

 

Documents relacionats

  • imagen