L'Ajuntament de Manresa i el CAE signen un conveni de col·laboració

El consistori atorga una subvenció de 15.000 euros a l’entitat manresana per a l’organització d'activitats com la Setmana de Jocs al Carrer, el Club del Joc i cursos de director, entre altres. El CAE celebra enguany el 35è aniversari.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i CAE, Formació i Serveis Socioculturals, han signat avui un conveni de col·laboració per a l’organització de diverses activitats obertes a la ciutat, com ara el Tast de Jocs, activitats del Club del Joc, Puigterrà Fest, la Setmana de Jocs al Carrer, i el curs de director/a en el lleure per al 2019. L’Ajuntament atorga a l'entitat una subvenció de 15.000 euros per  contribuir a la realització de totes les activitats esmentades.

 

L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de la ciutat en funcions, Valentí Junyent; i el director del CAE, Ignasi Muncunill. Hi ha assistit també la regidora de Cultura i Joventut en funcions, Anna Crespo.

 

El CAE celebra aquest 2019 el seu 35è aniversari. Nascut com una escola de formació municipal de monitors per al lleure, posteriorment es va constituir en associació. Des de fa anys, CAE col·labora amb l’Ajuntament per tal de garantir una oferta estable de cursos en els àmbits del lleure, la formació permanent, així com la dinamització sociocultural.  

Documents relacionats

  • imagen