L’Ajuntament de Manresa convoca ajudes per a empreses que contractin persones a l’atur

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de juliol. Els diferents ajuts poder ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats.

imagen

L’Ajuntament de Manresa convoca ajudes econòmiques adreçades a empreses, autònoms i entitats que contractin persones en situació d’atur. Aquesta acció té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones sense feina i en risc d’exclusió social.

Aquestes ajudes cobriran parcialment els costos laborals de contractacions, a jornada completa o jornada parcial del 50% o superior i un període mínim de 3 mesos, de persones en situació d’atur. Els beneficiaris han de tenir un centre de treball al Bages.

L’ajut concretament serà del 50% dels costos salarials de la contractació del treballador/a fins a un màxim de 6 mesos. En el cas que es contracti a una persona inclosa en el col·lectiu en risc d’exclusió social aquest percentatge serà del 75% del costos salarials.

Els contractes podran formalitzar-se des del moment de l’adjudicació i fins el dia 1 d’octubre de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà demà, 21 de juny,  i finalitzarà el 15 de juliol de 2019.

Les Bases específiques reguladores d’aquestes ajudes així com informació de la present convocatòria poden consultar-se a les webs del CIO i el CEDEM (www.ciomanresa.cat o https://www.manresa.cat/cedem). 

Aquestes ajudes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat.  

Les persones interessades a conèixer més dades de la convocatòria poden sol·licitar informació a partir del dia 27 de juny, a través del correu prospeccio@ajmanresa.cat

 

Documents relacionats

  • imagen