L’Ajuntament inicia els treballs de formació d’una bancada d’espectadors al camp de rugbi i una remodelació del seu accés

L’actuació té una durada de tres setmanes i un pressupost de 31.273 euros

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat aquest dimarts, 25 de juny,  els treballs de formació d’una bancada d’espectadors al camp de rugbi i la remodelació dels accessos al camp de la zona esportiva del Congost. L’actuació té una durada de setmanes i un pressupost de 31.273,15 euros.

A banda de la manca d’existència d’una bancada per al públic, en aquests moments els espectadors han de trepitjar el camp de joc per accedir a la instal·lació.

Per resoldre i millorar aquesta situació, l’Ajuntament instal·larà una bancada de dos nivells que permeti un ús informal i variat. La bancada es disposarà al peu del talús actual i es farà amb taulons de fusta amb una estructura de planxa d’acer galvanitzat de 10 mm de gruix que es recolza sobre uns daus de formigó.

Els treballs també contemplen la formació d’un nou accés al camp, desplaçat de l’actual,  i la modificació de la xarxa d’aigua amb la finalitat de possibilitar la instal·lació d’una boca de rec al camp de Beisbol.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Manresa fa un pas més en la millora de les  instal·lacions esportives del Congost. Cal recordar que el febrer passat, el camp de Beisbol va estrenar dues banquetes, de 10 metres de longitud per 2.40 de profunditat, per a jugadors i entrenadors.

 

Documents relacionats

  • imagen