L'alcalde de Manresa rep a quatre equips del Manresa Futbol Sala per felicitar-los pels seus èxits

L’acte s’ha fet al Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcalde d’Esports, Antoni Massegú i del president de l’entitat, Pere Joan Pusó, a més de directius, entrenadors, jugadors, pares i familiars.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va rebre ahir als quatre equips del Manresa Futbol Sala que han tingut actuacions exitoses aquesta temporada: l’equip Benjamí, que s’ha proclamat campió de lliga de la categoria; l’Infantil C, pel seu ascens a la 2a divisió; l’Infantil B pel seu ascens a la 1a divisió; i l’equip Cadet B que ha guanyat el campionat de lliga de 2a divisió i ha obtingut l’ascens a la 1a.

 

L’acte, que va tenir lloc al Saló de Sessions a dos quarts de nou del vespre, va comptar amb l’assistència del tinent d’alcalde d’Esports, Antoni Massegú i del president de l’entitat, Pere Joan Pusó, a més de directius, entrenadors, jugadors, pares i familiars. 


Al final de l’acte, l’alcalde va lliurar una placa de record al president del Manresa Futbol Sala i tot seguit s’ha fet una foto de grup amb tots els assistents a la recepció. 

Documents relacionats

  • imagen