Demà tindrà lloc la Trobada amb l’artista al voltant de l’exposició dels presos polítics amb Quim Moya i Marià Dinarès

A les 7 de la tarda, Moya i Dinarès duran a terme un guiatge a través de les tres instal·lacions que formen la mostra, Presos polítics a l'Espanya contemporània, del madrileny Santiago Sierra, que va ser censurada en la Fira ARCO 2018; Des del Groc, del Marià Dinarès, i Mantra del record, de Quim Moya.

imagen

La Sala d’Exposicions del Centre Cultural el Casino acollirà demà, dimecres 10 de juliol, una Trobada amb l’artista al voltant de l’exposició sobre els presos polítics que es pot visitar fins el 23 de juliol. És una mostra que consta de tres instal·lacions, Presos polítics a l'Espanya contemporània, del madrileny Santiago Sierra, que va ser censurada en la Fira ARCO 2018; Des del Groc, del vigatà Marià Dinarès, i Mantra del record, del bagenc Quim Moya.

 

En la trobada de demà, que començarà a les 7 de la tarda, Marià Dinarès i Quim Moya realitzaran un guiatge per la triple exposició on els assistents podran degustar una copa de vi al mateix temps que coneixen de primera mà les reflexions dels autors i els seus processos de treball.

Documents relacionats

  • imagen