Diumenge clou el 16è Mundialet intercultural de futbol de Manresa amb la disputa de les grans finals

A les 19 h de la tarda hi haurà la final femenina entre Colòmbia i Paraguai, i les 20 h la final masculina entre Paraguai i el Marroc. Prèviament, es disputarà el 3r i 4t lloc de la categoria masculina entre Colòmbia i Bolívia; i la final de veterans entre Hondures i Bolívia.

imagen

L’Estadi del Congost clourà aquest diumenge, 28 de juliol,  la 16a edició del Mundialet intercultural de Manresa, un tradicional torneig de futbol que es disputa a l’estiu i que va arrencar el 15 de juny passat.

Enguany , a les 7 i 8 de la tarda, es disputaran les dos grans finals del torneig: Colòmbia i Paraguai (en categoria femenina) i Paraguai-Marroc, en categoria masculina absoluta, Prèviament, a les 4 de la tarda, es disputarà el 3r i 4t lloc de la categoria masculina, entre Colòmbia i Bolívia; i a les 5 de la tarda, la final de veterans entre Hondures i Bolívia.

El Mundialet Intercultural de Manresa es un esdeveniment esportiu clàssic del calendari esportiu manresà i comarcal. Són 16 anys de molts esforços i treball en equip de molta gent i entitats, de forma especial els seus organitzadors: la ONG Diapo, a la qual cal sumar el suport del Centre d’Esports Manresa, Caritas arxiprestal. La Federació Catalana de Fútbol i l’Ajuntament de Manresa, entre d’altres col·laboradors.

 

Calendari de partits d’aquest  diumenge

16.00 h: 3r i 4t Masculina: Colòmbia-Bolívia

18.00 h: Final de Veterans: Hondures-Bolívia

19.00 h: Final Femenina: Colòmbia-Paraguai

20.00 h: Final Masculina: Paraguai-Marroc

Documents relacionats

  • imagen