Dilluns arrenca la programació de la nova temporada del Petit Cineclub Manresa

La primera pel·lícula programada és La Revolta dels contes que es podrà veure a l’Auditori de la Plana de l’Om a les 8.15 del vespre. És una filmació adreçada a infants a partir de 7 anys i que va ser nominada l’Oscar al millor curtmetratge d’animació l’any 2018.

imagen

Aquest dilluns, 2 de setembre, en el marc de la Festa Major de Manresa, arrenca la programació de la nova temporada del Petit Cineclub Manresa amb La Revolta dels contes, una pel·lícula per a infants a partir de 7 anys, nominada a l’Oscar al millor curtmetratge d’animació del 2018 i que es podrà veure a l’Auditori de la Plana de l’Om. L’entrada val 3 euros i es pot comprar fins abans d’una hora de l’inici de la projecció.

 

La filmació, que començarà a les 8.15 del vespre i té una durada de 58 minuts, és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes. Per a tots aquells que busquin una bona proposta per a fer en família, aquest film d’animació que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals, no els deixarà indiferents.

 

L’adaptació que en fan Jakob Schuh i Jan Lachauer respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre sí per fer-ne una de nova i trepidant. Es tracta d’una revisió moderna i políticament incorrecte dels clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents. Una molt bona aposta per gaudir en família.

 

Cinc propostes per aquest quadrimestre

 

La nova programació  setembre – desembre 2019 del Petit Cine Club presenta enguany cinc noves propostes, una per al mes de setembre, una altra per a l’octubre, dues per al mes de novembre i una pel de desembre. Totes les pel·lícules es podran veure a l’Auditori de la Plana de l’Om, amb una entrada de 3 euros, excepte una, que es projectarà al Casal de les Escodines, i serà gratuïta.

 

programació de pel·lícules del Petit Cineclub                                      

 

Dimarts 2 de setembre: A partir de 7 anys

 

La Revolta dels Contes, a l’Auditori de La Plana de l’Om a les 20’15h. Una adaptació de Revolting Rhymes, de Roal Dahl. Direcció: Jakob Schuh i Jan Lachauer. Nacionalitat: Regne Unit (2016). Durada: 58’. Entrada: 3 euros

                                                                                                  

Diumenge 6 d’octubre: A partir de 2 anys

 

Tipitips, a l’Auditori de La Plana de l’Om a les 12 h. Pel·lícula d’animació. Direcció: Jessica Lauren. Nacionalitat: Suècia (2020). Durada: 50’. Entrada: 3 euros

 

Una selecció de dos curts animats per a nens, basats en els contes de Stina Wirsén, autora de llibres infantils. “Tipitips” és una onomatopeia, el so del moviment dels personatges d’aquesta producció, amb una  estètica i unes temàtiques especialment dirigides al públic més petit, és una proposta ideal per una primera experiència cinematogràfica.

 

Diumenge 10 de novembre: A partir de 12 anys

 

Microbe i gasoil, a l’Auditori de La Plana de l’Om a les 12 h. Direcció i guió: Michel Gondry. Nacionalitat: França (2015). V.O. subtitulada la català. Entrada. 3 euros.

 

Dos joves amics comencen un viatge per una carretera que travessa França en un vehicle que ells mateixos han construït.

 

Dissabte 16 de novembre: A partir de 4 anys.

 

La increïble història de la pera gegant, al Casal de les Escodines, a les 18 h. Entrada gratuïta. Pel·lícula d’animació. Direcció: Philip Einstein Lipski, Jergen Lerdam, Amalie Naesby Fick. Nacionalitat: Dinamarca (2017). Durada: 88’

 

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sabastian i la Mitcho, que igual que la resta d’habitants de Vilasol, estan molt tristos perquè els seu estimat  alcalde ha desaparegut.

 

Diumenge 1 de desembre: A partir de 7 anys

 

El nen i el món, a l’Auditori La Plana de l’Om, a les 12 h. Pel·lícula d’animació. Direcció: Alè Abreu. Durada: 80’. Nacionalitat: Brasil (2013). Sense diàlegs. Entrada: 3euros

 

Un viatge líric i oníric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d’un nen. Una excepcional joia de l’animació actual. Nominada als premis Oscar 2016.

 

Les entrades per a les sessions es podran recollir a partir d’una hora abans de la projecció.

 

Per seguir la programació del Petit Cine Club es pot consultar el web: www.cineclubmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen