L'Ajuntament de Manresa rep Toni Naspler, campió d'Europa de bàsquet sub16

El basquetbolista manresà Toni Naspler es va proclamar recentment campió d'Europa de bàsquet sub16, com a membre de la selecció estatal, en el campionat que va tenir lloc a Itàlia. Aquest matí ha estat rebut a l'Ajuntament per l'alcalde i el regidor d'Esports, juntament amb la seva família. Naspler ha rebut un obsequi de l'alcalde en nom de la ciutat.

imagen

Toni Naspler, camìó d'Europa de bàsquet sub16, ha estat rebut a l'Ajuntament de Manresa per l'alcalde, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Antoni Massegú. A la recepció hi han assistit també el president del Club Bàsquet Manresa 2015, Sebastià Catllà, altres membres del club, i els pares i germà de Toni Naspler.

 

El basquetbolista manresà s'ha proclamat campió d'Europa sub16 al campionat d'Europa celebrat a Udine (Itàlia) amb la selecció estatal. També aquest estiu ha guanyat el Festival Olímpic de la Joventut de bàsquet a Bakú (Azerbadjan).

 

Durant la recepció, l'alcalde ha lliurat un obsequi commemoratiu al jove esportista manresà, i s'ha fet una foto commemorativa.

Documents relacionats

  • imagen