La Firastiu arriba diumenge i es trasllada al Passeig Pere III, davant de la nova plaça Simeó Selga

La Firastiu, l’esdeveniment ludico-comercial que serveix per ‘liquidar’ l’estiu, se celebrarà aquest any al Passeig Pere III, al tram situat entre les places Onze de Setembre i d’Espanya, davant de la nova plaça Simeó Selga. La sisena edició, que s’acaba de presentar, tindrà lloc aquest diumenge, 15 de setembre.


imagen

La sisena edició del certamen Firastiu, que se celebrarà aquest diumenge, es trasllada de la zona de les Bases de Manresa al passeig, davant la nova plaça Simeó Selga. L’esdeveniment, que organitza la UBIC amb el suport de l’Ajuntament, acollirà una trentena de comerços, que oferiran productes a preus d’oferta de diversos àmbits (moda, articles de la llarg, material esportiu, perfum, papereria, bijuteria i també exposició i venda de vehicles d’ocasió).

 

Ahir se’n va fer la presentació, amb la presència dels representants de la UBIC i la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau, que va explicitar el suport de l'Ajuntament al comerç local,” que és el que ens omple de vida i ens dinamitza els carrers”. La regidora va remarcar el paper de Manresa com a capital comercial, “gràcies al gran treball del comerç manresà tan en el seu dia a dia com en la capacitat d'organitzar esdeveniments i fer-nos viure experiències comercials diverses”.

 

Diumenge, la nova plaça Simeó Selga hi haurà un inflable infantil, una demostració canina, demostracions de ball a càrrec de Swing Manresa i també tastets de màgia a càrrec de l’associació Màgia Central Catalunya.

Documents relacionats

  • imagen