La Imatge gràfica de “Sons del Camí“ guanya un premi a l’Open Creatiu, Festival de Publicitat de Catalunya

L’autor del disseny, Xevi Victori, va recollir el guardó que lliura l’Associació Empresarial de Publicitat en un acte celebrat al Palau Robert de Barcelona.

imagen

L’estudi de disseny gràfic manresà, Duplex Creativity, dirigit per Xevi Victori i Aida Garriga, ha estat distingit com a millor estudi de l’àrea metropolitana de Barcelona, un dels millors guardons que es van lliurar a la 2a edició de l’Open Creatiu, Festival de Publicitat de Catalunya, que va tenir lloc la setmana passada, al Palau Robert de la capital catalana.

 

El projecte premiat ha estat la imatge gràfica del cicle musical ignasià “Sons del Camí” que organitza l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa cultural Manresa 2022.

 

L’Open Creatiu, Festival de Publicitat de Catalunya, és un esdeveniment que porta a terme l’Associació Empresarial de Publicitat de Catalunya i que premia les millors idees publicitàries. Enguany s’hi han presentat més de 500 projectes. En l’edició de l’any passat l’estudi Duplex Creativity es va emportar tres premis.

Documents relacionats

  • imagen