El Grup Sardanista Dintre el Bosc organitza la 4a edició de la caminada popular "Seguint la petjada de Sant Ignasi"

La caminada es farà el diumenge 20 d’octubre. Les inscripcions es poden fer a partir de dilluns vinent, 7 d’octubre, fins al divendres 18.

imagen

El Grup Sardanista Dintre el Bosc organitza per al diumenge 20 d'octubre una caminada popular orientada als camins i espais de Sant Ignasi en la seva estada a Manresa. La caminada sortirà a la plaça Fius i Palà a les 8 del matí i passarà pels llocs de culte de Sant Ignasi de Loiola a l’entorn de la ciutat. L’objectiu de l’entitat és, amb la proximitat de l’any 2022, donar a conèixer l'arrelament de Sant Ignasi a la nostra ciutat i, al mateix temps, els espais i riquesa cultural de casa nostra, tot apropant-nos a la història del personatge universal.

En aquesta edició, la caminada té 4 modalitats senyalitzades per a fer-la accessible a tot els nivells i edats: Curta (16.800 m), Mitjana 1 (19.660 m), Mitjana 2 (19.920 m) i Llarga (21.900 m). El preu d’inscripció és per a les 4 modalitats el mateix (10€) i la modalitat es tria el mateix dia de la caminada, a la sortida comuna, i també, a mesura que es va avançant en l’itinerari.

La sortida serà de 8 a 9 del matí a la plaça Fius i Palà, davant de l’Espai Manresa 1522. A les 3 de la tarda es tancarà el control de l’arribada a la mateixa plaça Fius i Palà, on hi haurà un servei de massatges per als participants a càrrec de l’Institut Kyrós. A més de la sortida i l’arribada, hi haurà punts de pas a les capelles i als avituallaments de Torre Lluvià, Sant Sadurní de Salelles (esmorzar), Oller del Mas i Camí dels Corrons. Aquesta any també s’utilitzarà “el got de la caminada”, que es recollirà a la sortida per a fer una caminada el màxim de sostenible.

Des del dilluns 7 d’octubre i fins el divendres 18, es podran fer les inscripcions al web www.manresaturisme.cat o, presencialment, a El Cim Esports, Esports Sagi, MacMobles Poble Nou, i a l’Oficina de Turisme de Manresa dins del seu horari d’obertura habitual.

Documents relacionats

  • imagen