El regidor de Nova Ciutadania i Cooperació participa en una taula rodona amb representants de la comunitat senegalesa

A la trobada va participar el khalifa Thierno Amadou Ba i els alcaldes de Bambylor i Rufisque. Les persones d’origen senegalès són el quart col·lectiu més nombrós de Manresa.

imagen

Ahir diumenge, el regidor de Nova Ciutadania i Cooperació de l’Ajuntament de Manresa, Jamaa Mbarki, va participar en una trobada important per a part de la comunitat senegalesa. Amb la participació del regidor, l’Ajuntament ha volgut donar la benvinguda a representants de diferents municipis del Senegal.

 

A la trobada, que es va celebrar a l’edifici del Sindicats (Passeig Pere III), va participar el khalifa Thierno Amadou Ba i els alcaldes de Bambylor i Rufisque, entre altres autoritats civils que estan portant a terme una visita a diferents països europeus amb la voluntat d’enfortir el coneixement mutu i l’intercanvi cultural positiu amb poblacions que acullen població senegalesa.

 

Les persones d’origen senegalès són el quart col·lectiu més nombrós a la nostra ciutat, cosa que fa que es valori molt positivament les activitats que reforcen l’intercanvi cultural i la construcció de ponts entre els veïns i veïnes de Manresa.

 

Documents relacionats

  • imagen