La plaça del mercat de Puigmercadal es converteix en una passarel·la de moda

L’acte es va celebrar dissabte passat i va ser la culminació del projecte Art k’suma de la regidoria de  les Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa per promoure l’intercanvi intergeneracional. 

 

imagen

En el marc del Dia Internacional de les Persones Grans a Manresa, el passat dissabte, 5 d’octubre, a 2/4 de 7 de la tarda, va començar el ball de la gent gran amb el grup Cafè Trio i en el descans, es va presentar la desfilada de models de la col·lecció dissenyada per l’artista Lucia Alcaina, en col·laboració amb les modistes Ermínia Pujol, Vicenta Vilardell i Carme Vidiella, que van fer  el patronatge, tall i confecció dels dissenys, com a participants del Projecte Art k’suma d’aquest any.

 

El projecte Art k’suma és una iniciativa de l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu de promoure l’intercanvi creatiu entre persones d’edats diferents des de qualsevol disciplina artística. Aquest any s’ha treballat la disciplina del disseny de moda. Durant els darrers mesos, les persones que han participat en el projecte han desenvolupat un treball d'artesania i alta costura, mitjançant la creació d'una col·lecció composta per 3 outfits complets. Dissabte es va  mostrar el treball realitzat, amb la participació de 3 models que van  desfilar per l’espai que s’havia preparat a la plaça del mercat de Puigmercadal.

 

El projecte Art k’suma va arrencar el 2012 i enguany celebra la seva 8a edició. L’acte va comptar amb la presentació de la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa Ortega.

 

Documents relacionats

  • imagen