S’ajorna fins a nova data les activitats del Dia Mundial de la Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria

Demà era previst realitzar tallers sobre Reanimació cardiopulmonar (RCP) i ús del desfibril·lador (DEA) a diferents espais de la ciutat. Finalment,  aquests actes queden ajornats fins a nova data en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra líders polítics catalans.

imagen

Les activitats del Dia Mundial de la Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria a Manresa que s’havien de celebrar demà, dimecres, han quedat ajornats fins a nova data.

Inicialment era previst realitzar tallers sobre Reanimació cardiopulmonar (RCP) i ús del desfibril·lador (DEA) a diferents espais de la ciutat. Finalment,  aquests actes s’ajornen com a resposta de rebuig de moltes institucions i entitats de la ciutat arran de la sentència del Tribunal Suprem contra líders polítics catalans.

La Jornada Mundial de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria és una iniciativa que es realitza en el marc del projecte Manresa Ciutat Cardioprotegida, amb la participació d’entitats i empreses com FUB, Althaia, TSC, Reanima, SEM, CCR, Institut Català de la Salut (Bages, Berguedà i Solsonès), Joviat i amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

 

Espai creatiu “De tot clown”, al Casal de les Escodines


El dissabte 19 d’octubre, l’Ajuntament de Manresa i el projecte Ciutat Cardioprotegida organitza un espai creatiu anomenat “De tot clown”, al Casal de les Escodines. Es tracta una activitat creativa de clown per a joves i adults sobre la temàtica del cor (hàbits alimentaris, vida saludable, exercici, emocions...), a càrrec de David Ribera, llicenciat en direcció escènica i dramatúrgia i formació de clown.


Les inscripcions per participar-hi són gratuïtes i s’han ampliat fins al proper17 d’octubre a les 14 h al Casal de les Escodines ( c/ Sant Bartomeu, 50. Feiners, de 9 a 14. Tel 93 872 54 54).

Documents relacionats

  • imagen