L'Ajuntament de Manresa obre una borsa d’aspirants per cobrir un lloc de treball d’agent acollida

Les bases de la convocatòria es poden consultar AQUÍ. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 13 de novembre.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha convocat unes proves selectives, mitjançant concurs-oposició,  per a la creació d’una llista d’aspirants per a possibles necessitats  laborals temporals en la cobertura del lloc de treball d’agent d’acollida, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).  El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 13 de novembre.

 

El termini de vigència de la borsa que en resulti serà de dos anys des de la finalització del procés selectiu. No obstant, la present borsa restarà vigent fins que se n’aprovi una de nova que la substitueixi.

 

Per optar a aquestes proves, les persones interessades han d’estar en possessió del títol de Batxillerat o equivalent.  Els aspirants hauran d’acreditar el coneixent de la llengua catalana (nivell C1), castellà, llengua àrab (nivell bàsic A1/A2) i llengua amazic (nivell bàsic, que s’haurà d’acreditar a través d’un examen oral).

 

Sol·licituds i documentació

 

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud al registre general de l’Ajuntament, adreçada a l’alcalde de l’Ajuntament de Manresa.

 

Les instàncies es poden lliurar a L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Plaça Major, 1, baixos). De dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a les 6 de la tarda i els divendres de 2/4 de 9 del matí a les 3 de la tarda. Tel: 938782300; i al Servei d’Organització i Recursos Humans (C. del Bruc, 33-35, 3a. Planta, edifici de La Florinda). De dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia i els dilluns a la tarda de 4 a 6. Tel. 938752440.

 

També es podran presentar al registre de qualsevol administració pública que integra el sector públic, a les oficines de Correus mitjançant correu administratiu, a les representacions diplomàtiques o oficines consulars d’Espanya a l’estranger, a les oficines d’assistència en matèria de registres, d’acord amb la legalitat vigent.

 

Per a més informació i per descarregar-se la sol·licitud, que es presentarà conforme al model que està a disposició dels interessats les oficines esmentades i a la pàgina web de l’Ajuntament, cal anar al següent enllaç: www.manresa.cat/web/oposicions/TEM.

 

Documents relacionats

  • imagen