Comunicat del govern municipal en relació a la declaració del President de la Generalitat sobre el procés participatiu del 9 de novembre

El govern municipal en relació a la declaració del President de la Generalitat, Artur Mas, sobre el procés participatiu del 9 de novembre manifesta que:

1. El Govern de la Generalitat ha demostrat el seu compromís amb el país i la seva voluntat ferma i decidida perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre el futur de Catalunya. Així, emparant-se en les competències de participació ciutadana de la Generalitat, es manté la previsió que el 9 de novembre hi haurà locals, urnes i paperetes per poder votar.

2. Els partits polítics que fins ara havien mantingut la unitat d’actuació en favor de la consulta han de ser conscients del moment històric que vivim i posar els interessos de país per davant de tàctiques partidistes o plantejaments electoralistes.

3. L’Ajuntament de Manresa seguirà treballant, com fins ara, per facilitar al màxim totes les actuacions encaminades a fer possible que els manresans puguin fer sentir la seva opinió en el procés participatiu del pròxim 9 de novembre.