L'Oficina Jove del Bages impulsa la campanya "Desmarca’t de la violència envers les dones" entre l’estudiantat

La campanya es durà a terme la setmana del 25 al 28 de novembre a través dels Punts al Pati i el Punt al Campus i consistirà en portar a terme dinàmiques per fer reflexionar a les persones joves sobre la violència que pateixen les dones.

imagen

L'Oficina Jove del Bages, a través dels Punts al Pati i el Punt al Campus, impulsa la campanya “Desmarca’t de la violència envers les dones”, que es durà a terme la setmana del 25 al 28 de novembre a deu instituts i a les dues universitats de Manresa

 

La campanya consisteix en desenvolupar diverses accions i dinàmiques per fer reflexionar a les persones joves sobre la violència que pateixen les dones.

 

Pel que fa als instituts, se’ls demanarà a les estudiants que expressin la seva opinió amb unes bafarades escrivint frases relacionades amb el dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Els centres que hi participen són: La Salle, Manresa Sis, Lacetània, Lluís de Peguera, Oms i de Prat, La Joviat, Guillem Catà, FEDAC, Pius Font i Quer i Cal Gravat.

 

L’activitat en les universitats ressalta els valors de rebuig al masclisme

 

Pel que fa a les universitats, l’activitat que s’ha proposat posa l’accent en la  conscienciació i en la reflexió entorn a la temàtica del dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

Amb aquesta finalitat i sota el nom Teixim valors, l’alumnat ha d’ordir una xarxa de papers liles amb paraules, valors i frases combatives per mostrar el rebuig de la societat cap a la violència masclista.

 

La proposta es durà a terme avui, dimecres 20 de novembre, en els horaris següents:  UManresa-FUB de10.30 a11.30h i de18.30 a19.30h i a la UPC Manresa d'11.45 a12.45h i de17.15 a18.15h.

Documents relacionats

  • imagen