El SIAD organitza un taller per al personal que treballa en espais d’oci nocturn per detectar i prevenir comportaments sexistes

El taller es farà el dia 2 de desembre de 17 a 20 h a l’Oficina Jove del Bages. Cal inscripció prèvia enviant un correu a siad@ajmanresa.cat o trucant al tel. 93 875 23 10. La data límit per a la inscripció és el 28 de novembre.

imagen

En el marc del projecte “Estima la Nit” contra les agressions sexistes en espais d’oci nocturn, el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) Montserrat Roig de l’Ajuntament de Manresa organitza una sessió de formació per a personal que treballa en els espais d’oci nocturn de Manresa, per tal d’aprofundir en el coneixement de la detecció de la violència masclista en els espais de lleure i de l’oci nocturn, així com conèixer estratègies de prevenció d’aquestes violències i protocols d’actuacions per fer-hi front.

 

Estudis recents constaten que un gran percentatge de dones ha patit situacions de violències en contextos d’oci nocturn. D’altra banda, Manresa, en aquests últims mesos, ha patit episodis brutals de violència contra les dones, que donen un toc d’alerta per continuar treballant conjuntament per eradicar aquesta xacra social.

 

És per això que des del SIAD i Manresa Jove s’organitza una formació per al personal de sala, cambrers i cambreres, personal de control d’accés, auxiliars de serveis, personal encarregat i directiu dels espais... el dilluns 2 de desembre de 17 a 20 h a l'Oficina Jove del Bages (c/ Sant Blai, 14. Manresa). La formació anirà a càrrec de l'Observatori Noctàmbul@s, i cal inscripció prèvia enviant un correu a siad@ajmanresa.cat o trucant al tel. 93 875 23 10. La data límit per a la inscripció és el 28 de novembre.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen