L'Ajuntament de Manresa coorganitza una jornada creativa per donar a conèixer empreses, idees i projectes innovadors

Deu  persones podran explicar les seves idees a través d’un format innovador, àgil i original, el Pechakucha, a Igualada, el 7 de novembre.

imagen

L’Ajuntament de Manresa coorganitza “REC.0- Un món creatiu II. Powered by Pechakucha”, una jornada creativa interdisciplinària que se celebrarà a Igualada el 7 de novembre, juntament amb l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona, Foment de Terrassa, la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, Promoció Econòmics de Sabadell i la col·laboració de Recstores SL.

Aquesta trobada vol servir de plataforma perquè 10 persones tinguin l’oportunitat d’explicar les seves idees, projectes i empreses a un públic ampli, i ho faran amb el format Pechakucha. Es tracta d’una format de presentació àgil i creatiu, pel qual els ponents han d’exposar un tema de forma original amb un temps màxim de 6 minuts i 40 segons, i amb l’ajuda de 20 diapositives que es projectaran automàticament cada 20 segons.

La jornada està pensada sobretot per projectes de camps com l’arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic, la moda, la música, la fotografia, el disseny industrial, la innovació, la creació multimèdia o la publicitat. Per ser ponent cal omplir el formulari que hi ha a l’enllaç  abans del 24 d’octubre. Cal facilitar nom, cognoms, correu electrònic, títol de la idea, projecte o empresa que es presentarà, així com una breu descripció de 300 paraules. Els projectes seleccionats seran aquells que siguin més originals o creatius.

L’esdeveniment tindrà lloc al Museu de la Pell d’Igualada (Edifici Cal Boyer de la Plaça de Joan Mercader s/n), de 18 a 20h, i el subvencionen el SOC, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, dins del programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals.

Es fa dins del marc del REC.10 Experimental Stores, un esdeveniment de retail — o venda minorista— i moda que se celebra a Igualada, durant quatre dies, dos cops l’any.

Documents relacionats

  • imagen