L’Antic organitza aquest dissabte una trobada culinària per dinar i fer barri al Mercat de Puigmercadal

La trobada, que començarà a les 12 del matí, inclourà un vermut, un taller de cuscús i l’acompanyament musical a càrrec d’Oriol Barri. Un deis objectius és implicar als joves nouvinguts per tal de crear vincles amb la comunitat.

imagen

Aquest dissabte, 30 de novembre, l’Antic proposa una trobada culinària adreçada al veïnat del Centre Històric que vulgui gaudir d’un matí en companyia i fer barri compartint el vermut i el dinar i participar en activitats com un taller de cuscús.

 

La trobada, que tindrà lloc al Mercat Puigmercadal a partir de les 12 del matí, començarà amb el concert de música en directe a càrrec d’Oriol Barri. Més tard, cap a la 1 del migdia, membres de L’Antic amb el suport de joves nouvinguts al barri proposaran un taller obert de cuscús.

 

Posteriorment, cap a les 2 del migdia, els assistents compartiran l’espai de degustació del Mercat de Puigmercadal per gaudir d’un dinar col·lectiu. Els que vulguin podran portar el menjar de casa o comprar-lo a les parades del mercat, inclús fruir dels plats cuinats durant el taller de cuscús.

 

La Trobada culinària és una proposta d’un dels grups de L’Antic amb l’interès de generar punts de trobada i en especial implicar a joves nouvinguts per tal de crear vincles amb la comunitat.

 

La taula de treball de L’Antic

 

La missió de la taula de treball és la de governar l’acció de l’entitat i desenvolupar accions concretes i el màxim d’independents d’altres actors per tal de desbloquejar o intervenir sobre problemàtiques que es considerin importants als barris antics de la ciutat.

 

El treball es fa en equips que vetllen per una de les accions; equips que a la vegada han sumat i poden sumar a noves persones implicades per al seu desenvolupament. La voluntat de la taula és d’aconseguir, mica en mica, el màxim d’implicació comunitària en la proposta sense dependre d’altres agents.

 

La taula de treball té el suport de l’Ajuntament de Manresa a través de Urbact Re-grow City. Una de les fites d’aquest projecte europeu és la d’aconseguir un espai des d’on acollir i facilitar iniciatives voluntàries per cohesionar socialment el barri.

 

L’Antic fa una crida oberta a totes aquelles persones amb ànims de col·laborar de forma voluntària, amb iniciatives o idees, però sobretot amb mans i energies per dur-les a terme. Poden contactar a lanticmanresa@gmail.com

Documents relacionats

  • imagen