L’Anònima acull aquest dissabte la segona edició de l’esdeveniment infantil El Petit Sarau

Parades, tallers, xerrades, jocs i animació infantil seran els ingredients de El Petit Sarau, que tindrà lloc a la fàbrica de l’Anònima aquest dissabte, 30 de novembre, a partir de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre. El Petit Sarau està organitzat per cinc mares manresanes i emprenedores i té el suport de l’Ajuntament de Manresa.

imagen

El Petit Sarau celebrarà aquest dissabte, 30 de novembre, la seva segona edició, a la fàbrica de l’Anònima. L’esdeveniment  infantil, que se celebrarà de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, comptarà amb 35 estands i foodtrucks entre l’interior i l’exterior de la nau, inflables, tallers, jocs, xerrades i animació infantil.

 

La jornada familiar, impulsada per 5 mares, autònomes i emprenedores, inclou diversos tallers durant tot el dia d’estampació de fruites, de plantació d’enciams, tallers de salut dental i infantil per a grans i petits, tallers de pinta cares i globoflèxia. A més a més, a 2/4 d’11 es durà a terme un taller de porteig, a càrrec de Gemma Guillamon i a les 11 i a les 5 de la tarda, el taller Tell Fusta.

 

Durant tot el dia, diverses xerrades per a famílies, relacionades amb temes d’actualitat prendran l’Anònima en un espai reservat per a aquestes. Primers Auxilis, a càrrec de Marta Calabia a les 12, “Gestió d’emocions”, a càrrec de Gemma Calmet, i “Pantalles i nens”, a càrrec d’Enric Bastardes són els temes escollits en l’edició d’enguany d’El Petit Sarau.

 

Les activitats per als més menuts seran protagonistes durant la jornada amb els jocs matinals a càrrec del CAE, mentre que a la tarda serà el torn dels inflables, fins a les 6. Durant tot el dia hi haurà activitats de Tell Fusta per als infants.

 

El Petit Sarau també fa una aposta per l’animació musical i la màgia, amb l’actuació de Màgic Pol a les 4 de la tarda i el concert infantil “La Tresca i la Verdesca” a les 6 de la tarda.

 

Segona edició


La jornada infantil neix de 5 mares, autònomes i emprenedores que comparteixen esforços per crear un dia pensat per els més petits. Unides per moure un esdeveniment infantil a la ciutat, van crear la primera edició l’octubre del 2018 a la Vermuteria Santa Rita però a petita escala. Amb només elles com a paradistes participants, la primera edició va comptar amb diverses xerrades, contes, màgia i altres, relacionats amb el món infantil. Una primera edició marcada per la pluja, i malgrat la gran afluència de gent i infants, l’edició no es va poder celebrar a la plaça Serarols, on estava prevista. És per això que aquest any impulsen una segona edició preparada per la pluja, i per acollir una major afluència de públic com és l’Anònima. L’esdeveniment té el suport de l’Ajuntament de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen