Reunió de l’equip de govern de Manresa amb representants de TIC Bages i Sinergia Business per abordar aspectes vinculats amb les tecnologies de la informació

Representants de l’associació TIC Bages, formada per empreses i institucions, i de Sinèrgia, una coordinadora que aglutina una vintena d’associacions tecnològiques d’arreu de Catalunya, han fet una visita avui a l’Ajuntament de Manresa i s’han reunit amb l’alcalde, Valentí Junyent; la regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz; i el regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili.

imagen

Representants de Sinergia i de TIC Bages han mantingut aquest migdia una trobada amb membres de l’equip de govern municipal, a l’Ajuntament de Manresa.

 

Sinergia és una coordinadora que aglutina una vintena associacions tecnològiques de Catalunya, amb unes 2.500 empreses associades, que donen feina globalment a més de 25.000 persones. En formen part entitats geogràfiques com TIC Bages i Anoia, Osona, Lleida, Girona, Mataró, Terrassa i Sant Cugat.

 

Amb motiu de la trobada que avui ha tingut lloc a Manresa, els representants de la coordinadora han visitat l’Ajuntament i han exposat als membres de l’equip de govern les iniciatives que impulsa o amb les quals està vinculada, relatives a les TIC, com ara el Mobile World Congress, per tal de poder fer arribar un esdeveniment com aquest al territori i estudiar com en poden treure profit les empreses locals.


A la reunió hi ha assistit l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz; i el regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili.

 

Per part de Sinergia, hi ha assistit el seu president, Jaume Catarineu, i el seu gerent i alhora secretari de TIC Anoia, Pep Solé, entre altres. En representació de TIC Bages hi han estat presents la presidenta, Gemma Rojas; Pere Palà, de la UPC de Manresa i membre de la junta; i Jordi Cabanes, secretari.


TIC Bages és una associació formada per entitats relacionades amb el sector de les TIC: empreses, entorn acadèmic i institucions.

Documents relacionats

  • imagen