El documental 'Els fils del tauler' explica qui es beneficia de les guerres i quin paper hi poden tenir les persones per prevenir-les

La projecció tindrà lloc dimarts 17 de desembre a les 7.30 de la tarda a l’Espai Plana de l’Om i comptarà amb la participació del director, José Gaya, i de Nora Miralles, de l’Observatori DESC i Fiare Finances Ètiques.

imagen

Les activitats lligades al Dia Internacional dels Drets Humans, emmarcat dins la campanya Justícia Global. Mirades des de Manresa continuen a la capital del Bages i aquest dimarts, 17 de desembre, es projectarà el documental "Els Fils del Tauler" del director José Gayà, que es podrà veure a les 7.30 de la tarda a l’Espai Plana de l’Om.

 

El film, produït pel Colectivo Miradas, posa sobre la taula el tema qui són els beneficiaris de les guerres i els desplaçaments forçats al món. També explora les causes i conseqüències de les guerres a través de la mirada de les seves víctimes i assenyala al responsable de la violència massiva organitzada: el complex militar industrial.

 

Amb la organització conjunta de Fiare finances Ètiques,  l’Ajuntament de Manresa, el Centre Delàs i el Cineclub, el documental també posa l’accent en les alternatives com la banca ètica i el consum conscient.

 

Després de la projecció es durà  a terme un col·loqui format per Nora Miralles, de l’Observatori DESC, el director del documental, José Gayà i membres de Fiare Finances Ètiques.

Documents relacionats

  • imagen