El Mercat Puigmercadal acull tallers i activitats per reflexionar i promoure canvis socials i nous estils de consum

El Mercat Puigmercadal esdevé un dels principals punts d’activitats durant les festes nadalenques a la ciutat de Manresa. Durant aquest cap de setmana s’hi celebrarà un showcooking gratuït d’aperitius i còctels de Nadal, divendres, i la matinal “Canvis socials i estils de consum”, dissabte

imagen

Aquestes festes, el mercat Puigmercadal reafirma la seva aposta per esdevenir punt de trobada al Centre Històric de la ciutat amb activitats i tallers durant tot el mes de desembre. Durant aquest cap de setmana s’hi celebraran diverses activitats, més enllà de l’habitual moviment del mercat en aquestes dates.

 

Divendres 20 de desembre, de 4 a 2/4 de 6 de la tarda, Àngels Pallàs i Mònica Llorens oferiran un Showcooking d’aperitius i còctels de Nadal, gratuït per a tothom. Un taller imprescindible a pocs dies de dates assenyalades.

 

L’activitat al Mercat Puigmercadal continuarà dissabte 21 amb la matinal “Canvis socials i estils de consum” emmarcada dins la campanya “Justícia global, mirades des de Manresa”, organitzada per l’Ajuntament de Manresa. La matinal comptarà, a partir de les 11 i fins a la 1, amb un taller de circ amb l’associació La Crica, una parada informativa durant tot el matí de “SuperCoop Manresa”, i a les 12 serà el torn de fer un vermut amb l’autora del llibre ‘Mama desobedient’, Esther Vivas: “Cap a un consum crític i una maternitat desobedient.”

 

Les accions, activitats i tallers al Mercat Puigmercadal durant aquestes festes i tot l’any es poden consultar a través de les xarxes socials pròpies del mercat, a Instagram i Facebook cercant @mercatpuigmercadal

Documents relacionats

  • imagen