Manresa acollirà durant el mes de gener el rodatge de dues sèries de Netflix: la segona part de ‘Hache’ i ‘El Inocente’

Durant el primer mes de l’any Manresa es tornarà a convertir en escenari de dues sèries de la plataforma Netflix: “HACHE”, que rodarà la seva segona temporada a la ciutat, i la nova sèrie “El Inocente”. Les produccions han estat pactades per la Manresa Film Comission de l’Ajuntament de Manresa.

imagen

La ciutat de Manresa es convertirà de nou en escenari per a diverses sèries de la plataforma de Netflix durant tot el mes de gener ja que hi coincidiran dues de les seves sèries: Hache i El Inocente. La tasca de la Manresa Film Comission de l’Ajuntament de Manresa continua, doncs, donant fruits i la ciutat continua sent escenari de rodatges molt rellevants.

 

Hache torna a Manresa per a començar el rodatge de la segona temporada a la ciutat, després del notable èxit d'audiència de la primera temporada, estrenada l’1 de novembre passat. Rodada en la seva major part a Manresa, la sèrie és una ficció ambientada a la Barcelona dels anys 60, on es relata el món de la Barcelona negra i relacionada amb les connexions de la capital catalana amb Itàlia i els EUA i el tràfic d'heroïna. Està creada per Verònica Fernández i dirigida per Jorge Torregrossa (Fariña) i Fernando Trullols (El Guardabosques, Fèlix) i protagonitzada -entre d'altres- per Adriana Ugarte i Eduardo Noriega.

 

Per la seva banda, El Inocente, sèrie creada per Oriol Paulo, està protagonitzada per Mario Casas (El Practicante), Aura Garrido (El dia de mañana) y Alexandra Jiménez (Las distancias). És un thriller que adapta la novel·la homònima de Harlem Coben , que té com a centre a una parella que es veurà obligada a refer la seva vida per segona vegada després de rebre una pertorbadora notícia. El Inocente és una coproducció de Sospecha Films i Think Studio, amb la producció executiva d'Oriol Paulo, Sandra Hermida, Jesús de la Vega i Eneko Lizarraga.

Documents relacionats

  • imagen