L’Ajuntament de Manresa posarà un estand al carrer Guimerà per promocionar l’ús de la bicicleta

L’objectiu del consistori és promocionar la bicicleta com a un vehicle de millora de la mobilitat urbana. L’estand estarà situat al carrer Guimerà el divendres 27 de desembre de les 10 del matí a les 8 del vespre.

imagen

La secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa organitzarà un estand el divendres, 27 de desembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre, al carrer Guimerà, per promocionar la bicicleta com a vehicle de millora de la mobilitat urbana.

 

Cal recordar que, tal com ja va informar el consistori, fins al dimarts 7 de gener, de 10 a 21 h, s'ha realitzat un operatiu de trànsit per tal d’establir una zona preferent de vianants al carrer Guimerà, amb motiu de la campanya comercial de Nadal 2019.

 

Aquest operatiu comporta els següents canvis de mobilitat:

 

- Tall de trànsit de vehicles en el tram de carrer Guimerà, cada dia de 10 a 21 h. Es desvia el trànsit de vehicles al Passeig Pere III en direcció a carrer Canyelles i carrer Circumval·lació. S’anul·la la zona blava, l’estacionament de motocicletes i les zones de càrrega i descàrrega durant l’horari de tancament (de Pg. Pere III-c. Canyelles a c. Guimerà-Muralla).

 

- Es manté l’accés al carrer Guimerà de: Servei de transport públic urbà Bus Manresa, servei de taxis, residents, serveis de recollida de residus i neteja i els vehicles autoritzats per mobilitat reduïda.

 

 -Les operacions de càrrega i descàrrega es duen a terme fora de l’horari de tancament.

 

- S’instal·la senyalització informativa indicant els dies de l’operatiu, el desviament i els accessos permesos

 

- La parada de taxis es trasllada al mateix carrer Guimerà a la vorera situada davant de l’actual parada.

 

Documents relacionats

  • imagen