L'auditori de la Plana de l'Om acollirà l'escriptora Najat El Hachmi amb "expressions d'intimitat"

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 21 d’octubre, a les 20 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, i en el marc del festival literari Tocats de lletra.

imagen

Dimarts 21 d’octubre, a les 20 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, i en el marc del festival literari Tocats de lletra, l’escriptora Najat El Hachmi compartirà amb els assistents les seves reflexions al voltant de com la seva necessitat d’escriure té una vocació íntima.

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha convidat l’escriptora a participar en el festival literari Tocats de Lletra que enguany té per lema la intimitat, un concepte que es fa palès en l’obra de Najat el Hachmi.

Najat El Hachmi és una escriptora catalana d’origen amazic que viu a Catalunya des dels vuit anys. En la seva novel·la L’últim patriarca, premi Ramon Llull 2008, exposa els canvis culturals i l’enfrontament entre pare i filla per conservar la tradició d’una cultura d’origen i l’adaptació a la nova societat, i en La caçadora de cossos, la protagonista es destapa en cos i ànima a la recerca i al consegüent retrobament d’ella mateixa.

Com s’expressa la vida quotidiana en el territori de la intimitat segons les arrels culturals? Una pregunta que la veu autoritzada de la Najat ens pot respondre molt bé.


Documents relacionats

  • imagen