Glòria Ballús, cap de Protocol de l'Ajuntament de Manresa, rep el premi nacional de l'Associació Catalana de Protocol

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha lliurat aquest divendres les seves màximes distincions i va valorar la trajectòria professional de la manresana que treballa a l’Ajuntament de Manresa des del 1971.

imagen

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha reconegut aquest divendres Glòria Ballús, actual cap de Protocol de l’Ajuntament de Manresa, i li ha concedit el Premi Nacional de Protocol i Relacions Institucionals 2014, una de les màximes distincions anuals que atorga aquest organisme, que ha valorat la seva trajectòria professional i per ser un referent en l’àmbit del protocol municipal.

L’acte s’ha celebrat a la Torre dels Lleons d’Esplugues de Llobregat amb la presència dels professionals del protocol i altres personalitats, entre les quals l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent. A banda de la distinció a Glòria Ballús, durant la nit també s’ha premiat l’equip de protocol i relacions institucionals de l’empresa Dow Chemical Ibèrica.

Segons l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI), Glòria Ballús ha estat distingida “per haver conreat el protocol municipal a la capital del Bages i haver-se convertit en un referent en parlar d'aquesta disciplina, en una font de coneixement, en una defensora del cerimonial i en un exemple de treball assenyat, de tracte exquisit, de ponderació de les formes, d'anàlisi exhaustiu dels actes, d’escrupolós respecte de la norma”.

Per a l’ACPRI “Ballús, en el decurs de més de 20 anys com a cap de Protocol de l'Ajuntament de Manresa, sempre ha estat un exponent de l'excel·lència protocol·lària i un valor que cal donar a conèixer per al conjunt del professionals en la matèria i per a les noves generacions de les persones que formen i conformin el món del protocol i de les relacions institucionals”.

Glòria Ballús treballa a l'Ajuntament de Manresa des del 1971, i va iniciar les tasques de Protocol durant el mandat de l'alcalde Ramon Roqueta, en plena transició. Posteriorment ha exercit el càrrec durant els mandats dels alcaldes Joan Cornet, Juli Sanclimens, Jordi Valls, Josep Camprubí i Valentí Junyent.

Documents relacionats

  • imagen