Màscares de Carnestoltes, un nou Espai Creatiu al Centre Cívic Selves i Carner

Tres sessions conduïdes per l’artista i escultora Mabel Nieto, permetran poder fer una proposta creativa de màscares de Carnestoltes

 

imagen

L’Espai Creatiu del mes febrer (dimarts 11, divendres 14 i dimarts 18 de febrer, de 19 a 21 h) ofereix la possibilitat d’explorar creativitat. En aquesta ocasió es proposa poder dissenyar una màscara pròpia de Carnestoltes, un taller conduit per l’artista i escultora Mabel Nieto.

 

És una proposta pensada tant per a públic adult com per a públic familiar. Els infants, a partir de 4 anys, cal que vagin acompanyats d’una persona adulta.

No es requereix experiència prèvia, només ganes de conèixer tècniques de color per treballar la base de l’antifaç i, a partir de diferents materials, poder-lo decorar.  

Les inscripcions  es podran fer al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16 de Manresa; 938727477 de dilluns a divendres, de 16 a 21 h) fins al 7 de febrer. El cost per persona és de 15 € i inclou material.

Els “Espais Creatius” sorgeixen amb l’objectiu de vincular una temàtica transversal o efemèride, respecte la qual poder-hi desenvolupar diverses pràctiques artístiques a través d’un petit procés creatiu. El projecte és una proposta de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa que s’emmarca dins la programació sociocultural del Casal de les Escodines i del Centre Cívic Selves i Carner.

Cada mes, un grup reduït de participants d’unes 10 persones, podrà desenvolupar un petit projecte creatiu a través d’un d’aquest  gèneres (microteatre/performance, dansa, clown, il·lustració, circ, poesia i altres) i vinculat a temàtiques com el gènere, els Drets Humans, el Dret al Refugi, el Dia de la Dona Treballadora, el Dia Mundial de la Poesia, entre altres.

Documents relacionats

  • imagen