L’Ajuntament de Manresa rep l’atleta Ona Bonet Bernadich, plusmarquista de Catalunya i d'Espanya de salt d'alçada

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Antoni Massegú, han rebut aquest migdia a l’Ajuntament l’atleta manresana Ona Bonet Bernadich, que ha assolit la millor marca de Catalunya i d’Espanya de salt d’alçada de la seva edat. L’alcalde li ha lliurat un obsequi commemoratiu i li ha desitjat que continuï la seva exitosa carrera.

imagen

Ona Bonet Bernadich, atleta del Club Atlètic Manresa de 13 anys, és una de les principals promeses de l’atletisme manresà. Recentment ha assolit una marca d’un metre i 73 centímetres en la prova de salt d’alçada, que representa el rècord de Catalunya i d'Espanya sub14 en aire lliure, i sub14 i sub16 en pista coberta.

 

L’atleta ha estat rebuda aquest migdia a l’Ajuntament per part de l’alcalde, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Antoni Massegú, que li han lliurat un obsequi commemoratiu, abans de fer la fotografia de record. Hi han estat presents, també, la presidenta del Club Atlètic Manresa, Mercè Rosich, l’entrenadora d’Ona Bonet, M. Alba Martí; i els pares de l’atleta.

Documents relacionats

  • imagen