L’Ajuntament ofereix tallers als homes i joves de la ciutat per tal que puguin treballar noves masculinitats

  • Aquests tallers, que comencen aquest dimecres,  tenen com a objectiu explorar i qüestionar al voltant del model de masculinitat imperant, per a generar eines encaminades a construir nous models en els que els homes puguin sentir-se més representats i còmodes. El  proper taller es durà a terme al Casal de les Escodines, i tindrà una durada de 4 sessions de 2 hores cadascuna, dimecres 19 de febrer, 4 de març, 18 de març i 1 d’abril, de 18’30 h a 20’30 h h i està organitzat pel SIAD Montserrat Roig i el SAI LGTBI de l’Ajuntament de Manresa. És gratuït i va adreçat exclusivament a homes.
imagen

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el SAI LGTBI de l’Ajuntament de Manresa organitzen aquests tallers amb la finalitat que diferents grups d’homes de la ciutat puguin treballar al voltant d’altres models de masculinitats, mitjançant l’aproximació dels participants a la presa de consciència del poder i privilegis que la societat atorga als homes pel fet de ser-ho i l’impacte que això provoca en la comunitat i sobretot als propis homes.

 

El primer taller ja programat i ofert a la ciutadania està pensat per a desenvolupar-se en 4 sessions de 2 hores cadascuna que es portaran a terme els dimecres cada 15 dies, iniciant-se el proper dimecres 19 de febrer, de 18’30h a 20’30h, al Casal de les Escodines (c. Sant Bartomeu, 50). És gratuït i va adreçat exclusivament a homes. 

 

El taller que anirà a càrrec de Teo Valls, terapeuta i especialista en el treball al voltant de les noves masculinitats, té com a objectius principals, explorar i oferir eines per tal que els participants puguin generar nous models de masculinitats.

 

A partir del qüestionament i la revisió del model imperant, socialment construït, al voltant del què i com ha de ser la masculinitat, el grup de persones participants podrà revisar, repensar i compartir inquietuds al voltant de la masculinitat, en un espai de seguretat entre homes on parlar i explorar de forma col·lectiva.

 

També, a banda del taller obert als homes de la ciutat, s’han ofert tallers de noves masculinitats per a grups de joves de diferents edats que participen d’espais del lleure de Manresa, dels quals els primers s’iniciaran a partir del proper mes de març.    

 

Els interessats poden fer la inscripció o demanar més informació a través del e-mail siad@ajmanresa.cat o per telèfon al 93 875 23 10.

 

Documents relacionats

  • imagen