Afectacions a la mobilitat amb motiu de la Fira de l’Aixada

Des de les 9 h del matí d'aquest divendres fins a les 12 de la nit de diumenge, diversos carrers dels Centre Històric quedaran tallats al trànsit

imagen

Es comunica que amb motiu de la Fira de l’Aixada 2020, a partir del proper divendres 28 de febrer,  a les 9 del matí, i fins diumenge 1 de març, a les 12 de la nit,  hi haurà diverses afectacions a la mobilitat.

 

La circulació de vehicles  estarà tallada en diversos punts:

 

- Des de les 9 h del dia 28 de febrer a l’alçada de la Muralla del Carme a partir del Mercat del Puigmercadal.

 

- Des de les 15.30 h del divendres  a l’alçada  de:

 

  • Muralla del Carme a partir del Mercat del Puigmercadal (ja tallat des de les 9 h)
  • Cra. de Vic amb C/ Infants
  • C/Santa Llúcia amb Pl. Sant Ignasi
  • Pl.Hospital
  • C/Pedregar amb Pl. Pedregar

 

Els carrers interiors afectats per la fira que quedaran  tallats a la circulació els dies 28 i 29 de febrer i 1 de març seran els següents: Cap del Rec, Muralla del Carme ( de Vic/muralla a pça. Infants), Pl. Carme, Bda Carme, Pl. Milcentenari, Pl.Ignasi Malalt, Sobrerroca, Pl. Major, Pedregar, Sant Miquel, Bda. La Seu, Bda. Popul, Vilanova, Pl. Gispert, Cirera i Plana de l’Om.

 

En relació al tall de trànsit de Muralla del Carme, entre ctra. de Vic i plaça Infants, es mantindrà l’accés i sortida de vehicles al pàrquing Puigmercadal i s’anul·larà la parada de transport públic interurbà “pl. Europa”.

Els usuaris dels guals situats als vials interiors afectats pels talls de trànsit, a la Muralla del Carme, pl. Infants, Joc de la Pilota, pl. Carme, Vilanova, Cirera i Pl. Gispert :

- El divendres 28 de febrer hauran de sortir abans de les 14 h i podran tornar a accedir-hi a partir de les 22 h (de 14 h a 22 h no es podrà accedir ni sortir dels guals).

- El dissabte 29 de febrer i diumenge 1 de març hauran de sortir abans de les 10 h i podran tornar a accedir-hi a partir de les 22 h (de 10  a 22 h no es podrà accedir ni sortir dels guals).

 

Carrers: Sobrerroca, Pl. Major, pl. St. Ignasi Malalt i Baixada Pòpul:

- El divendres 28 de febrer hauran de sortir abans de les 14 h i podran tornar a accedir-hi a partir de diumenge 1 de març a les 24 h (de les 14 h a les 24 h de divendres a diumenge no es podrà accedir ni sortir dels guals).

 

-  Els usuaris dels guals situats a:

  • Carrers Dama, Llussà i Puigterrà de Dalt accediran pel carrer Sant Salvador i sortiran per carrer Flors de Maig
  • Carrer Pedregar, accediran i sortiran per carrers Nou i Metge Planas
  • Carrer Talamanca, accediran i sortiran per carrer Alfons XII
  • Carrer Vallfonollosa, accediran i sortiran per Pl. d’en Creus
  • Carrers Santa Llúcia, Codinella i Galceran Andreu accediran i sortiran per Pl. Sant Ignasi

 

-  L’estacionament regulat zona blava de Muralla del Carme, carrer Infants i solars del carrer Dama (zona Blava i zona mixta) i la zona verda de pl. Milcentenari no serà operativa.

 

Amb motiu de la prohibició d’estacionament a plaça Milcentenari, els vehicles acreditats per estacionar en zona verda que utilitzen habitualment aquest aparcament podran estacionar a la resta de zones verdes del Centre Històric – Sector A i als solars de la Dama accedint pel carrer Sant Salvador i sortint per carrer Flors de Maig

 

El servei de transport públic urbà BUS MANRESA reforçarà el servei del diumenge 1 de març en la línia LF (L 6 i L7) de manera que passarà un bus cada 30’.

 

 

Documents relacionats

  • imagen