El Parc de l’Agulla preveu reobrir l’1 de juny amb mesures preventives per evitar la propagació de la Covid-19

El parc estava tancat des del passat 14 de març. Els visitants hauran de respectar la distància de dos metres si no conviuen junts i no es podrà fer pícnic dins el parc, entre altres mesures.

imagen

La Junta de la Sèquia i Aigües de Manresa, propietàries del Parc de l’Agulla, estan treballant per poder tornar a obrir el dia 1 de juny. L’espai va tancar les seves portes el passat 14 de març, coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma.

 

L’obertura es farà seguint tota una sèrie de mesures preventives per evitar la propagació de la Covid-19. Les persones que hi entrin, hauran de respectar la distància de separació de dos metres si no conviuen juntes i hauran d’evitar utilitzar els bancs. Les fonts del parc estaran fora de servei i es demana a la ciutadania que no les manipuli. També estarà fora de servei el parc infantil i no es podrà fer pícnic dins el parc.

 

Per complir amb les necessitats actuals, també s’estan adaptant alguns espais com els lavabos, on s’ha planificat una intensificació de la neteja. Els lavabos estaran oberts al públic, però tindran un aforament màxim d’una persona.

 

Totes les mesures que cal seguir estaran indicades a les portes d’entrada del parc, i també a dins. 

Documents relacionats

  • imagen