El Conservatori Municipal de Música, l’Escola d’Art i les llars d’infants municipals reobren dilluns combinant formació presencial i telemàtica

En els tres centres les activitats es reprendran seguint les indicacions sanitàries i organitzatives del Pla d’Obertura de Centres Educatius en fase 2 de desecalada per a la finalització del curs 2019-20. Dilluns també s’obre el període d’inscripció on-line a les llars d’infants públiques per al curs vinent, així com el termini per sol·licitar cita prèvia per a fer-la presencialment.

imagen

L’Ajuntament de Manresa reobre aquest dilluns 1 de juny i fins a finalitzar el curs els seus centres educatius: el Conservatori Municipal de Música, l’Escola d’Art i les llars d’infants municipals, on també s’inicia la preinscripció on-line per al curs vinent i el període per sol·licitar la cita prèvia per fer-la presencialment. Els tres centres combinaran les classes presencials amb les telemàtiques.

 

Al Conservatori Municipal de Música es realitzaran sessions d’acompanyament individuals d’instrument per a l’alumnat que estudia instrument, reforçant sobretot als que han de preparar les proves d’accés a grau professional i grau superior. Per a la resta d’alumnat del centre, el curs es continuarà realitzant de manera telemàtica

 

A l’Escola d’Art es reprèn l’activitat per tal de realitzar accions de tutoria i seguiment individualitzades, activitats d’avaluació i tutories i seguiment dels treballs d’obra final. La resta d’alumnat continuarà realitzant el seguiment de manera telemàtica.

 

Pel que fa a les llars d’infants municipals, s’obren per atendre tots aquells infants les famílies dels quals han sol·licitat assistir-hi. L’horari serà de 8.45 a 13.30 h durant el mes de juny i el juliol i no hi haurà servei de menjador. Els infants que no vagin al centre continuaran rebent atenció telemàtica com s’ha estat fent des del tancament de les instal·lacions, el passat mes de març.

 

En tots tres casos les activitats es reprendran seguint les indicacions sanitàries i organitzatives del Pla d’Obertura de Centres Educatius en fase 2 de desecalada per a la finalització del curs 2019-20.

 

Preinscripció oberta a les llars d’infants

D’altra banda, aquest dilluns 1 de juny comença la preinscripció on-line a les cinc llars d’infants municipals de Manresa (L'Estel, La Lluna, Petit príncep, La Llum i Bressolvent) i també a les tres que són de titularitat de la Generalitat (Picarol, L'Espurna i La Ginesta). També s’obre el termini per a demanar la cita prèvia necessària per a fer la preinscripció presencial.

 

Podran fer la sol·licitud les famílies amb infants nascuts entre l'1 de gener de 2018 i el 19 de maig de 2020. Es pot trobar tota la informació del procés, documentació, terminis, etc. a la web municipal

 

Nous alumnes al Conservatori

Aquesta setmana també han arrencat les inscripcions per a nou alumnat del Conservatori Municipal de Música, que estaran obertes fins al 7 de juny. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Documents relacionats

  • imagen