Es reprèn l’activitat presencial als equipaments juvenils municipals

El Casal de Joves la Kampana i l’Espai Jove Joan Amades reobren les seves portes amb mesures de seguretat i higiene.

imagen

Els equipaments juvenils de Manresa han iniciat aquest dilluns la seva activitat. Tant el Casal de Joves la Kampana com l¡Espai Jove Joan Amades obren portes de manera progressiva, seguint totes les mesures de seguretat i higiene i tenint en compte les directrius dictades per les autoritats sanitàries.

En tots els espais s’han senyalitzat les zones per mantenir la distància de seguretat, s’han instal·lat mampares de protecció i s’hi ha col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic. Per accedir-hi, és obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic. També cal respectar la distància de seguretat i les indicacions del personal.

Casal de Joves la Kampana

En el cas del Casal de Joves la Kampana l’activitat s’inicia de forma progressiva. A partir d’aquest proper dimecres dia 17 de juny s’inicia presencialment el projecte “Juntes” , que s’ha estat desenvolupant de forma on-line les últimes setmanes.  A partir del dilluns 22 de juny també s’iniciaran  les classes de català nivell 0. Tots els joves que participin d’aquests projectes hauran de portar la declaració signada pels seus pares/mares o tutors que no presenten cap símptoma , també se’ls prendrà la temperatura a l’entrada del casal.

El funcionament del casal serà una mica diferent, ja que caldrà que les persones joves s’apuntin a les activitats programades des del casal i no es permetrà l’entrada lliure  tal i com es feia fins abans del confinament. Aquesta mesura té l’objectiu per tal de controlar l’aforament i la quantitat de joves que poden accedir a l’equipament, així com garantir les mesures de neteja i seguretat.

Espai Jove Joan Amades

Des de l’11 de maig l’Oficina Jove del Bages ofereix atenció presencial amb cita prèvia. Per qualsevol dubte es pot contactar a : www.manresajove.cat Correu electrònic: bages@oficinajove.cat Telèfon: 93 877 13 60 ( de 9 a 14) 676 66 41 42 o a través de les xarxes socials.

A partir d’aquest dilluns  s’han ampliat les activitats que es poden desenvolupar a l’equipament, es podrà fer ús de l’espai d’autoconsulta i també de l’espai de deures amb un aforament molt més reduït. Les sol·licituds d’espais s’estudiaran cas per cas, però degut a la situació d’emergència social l’equipament s’ha hagut de fer reestructuracions en les cessions d’espai.

Cal recordar que tots els i les joves poden fer ús dels serveis següents:

  • Assessoria educació: Resoldre dubtes sobre inscripcions, preinscripcions, situació actual…

  • Assessoria salut: drogues i usos de pantalles. Resoldre dubte i assessorar sobre com fer un bon ús de les pantalles en temps de confinament.

  • Assessoria Mobilitat. Atendre les consultes referent a projectes de mobilitat internacional i quina és la situació dels projectes de Mobilitat.

  • Assessoria entitats. Acompanyament i assessorament a les entitats juvenils per tal d’adaptar-se a la nova situació de confinament. Videotrucades…

  • Referent ocupació juvenil. Acompanyament i suport en la recerca de feina.

 

Documents relacionats

  • imagen