Aquest dimecres 17 i dijous 18 de juny es pintarà al carrer de la Mel un mural participatiu al voltant de la diversitat sexual i de gènere

L’activitat s’emmarca en els actes commemoratius del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra el 28 de Juny. Comptarà amb la participació de la il·lustradora manresana Montse Forradelles.

imagen

Aquest dimecres 17 i dijous 18 de juny es pintarà al carrer de la Mel, al Centre Històric, un mural participatiu al voltant de la diversitat sexual i de gènere. L’activitat s’emmarca en els actes commemoratius del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra el 28 de Juny.

 

El mural està obert a la participació dels i les joves de Manresa (a partir de 12 anys) i estarà dirigit per la il·lustradora manresana Montse Forradelles. Les persones joves que hi vulguin participar s’han d’apuntar a través del WhatsApp 676 664 142 o del correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat.

 

El mural forma part de les activitats d’enguany d’Estiu Jove 2020 de Manresa Jove i del projecte del Consell Comarcal del Bages +Art, i compta amb la col·laboració dels Serveis d’Atenció Integral (SAI) LGTBI de Manresa i del Bages.

Documents relacionats

  • imagen