L'alcalde Valentí Junyent anuncia la propera integració del CIP Microsoft a BDigital per afrontar el futur amb garanties

El centre tecnològic manresà estrena unes noves instal·lacions al CTM, al Parc Tecnològic de la Catalunya Central, que ocuparà temporalment fins el seu trasllat definitiu a l’Edifici Impuls.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha anunciat avui que en les properes setmanes es concretarà la integració del Centre d’Innovació en Productivitat (CIP) Microsoft amb el centre tecnològic BDigital perquè estigui més ben preparat “per afrontar el futur amb garanties”.

Valentí Junyent ha avançat aquesta novetat en el seu discurs de cloenda de la jornada de productivitat que ha organitzat avui el CIP Microsoft, coincidint amb el trasllat al nou edifici del CTM, al Parc Tecnològic de la Catalunya Central. En acabar la jornada, l’alcalde i el director del CIP Microsoft, Xavier Hernanz -acompanyats per la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, i el director del CTM, José Manuel Prado - han visitat les les noves instal·lacions que ocuparan temporalment els sis empleats del centre, ja que està previst que es traslladin a l’Edifici Impuls, al costat del CTM, quan hagi acabat la tercera i última fase d’ampliació.

L’alcalde ha explicat en el seu parlament que la integració del centre manresà permetrà que segueixi ubicat a Manresa, el manteniment dels sis llocs de treball i la continuïtat del seu paper de dinamitzador tecnològic de les empreses del territori. En la seva opinió l’acord amb BDigital “aportarà els elements que el CIP Microsoft necessita per afrontar el futur per afrontar el futur amb garanties i assegurar, no només la seva continuïtat, sinó també uns resultats que beneficiaran les empreses del territori”.

Valentí Junyent ha considerat “molt encertat” que s’hagi triat, per encetar aquesta nova etapa del CIP Microsoft que “inicia avui un nou projecte que té per davant nous i apassionants reptes”.

El Centre Microsoft d’ Innovació en Productivitat va néixer el 2006 com una iniciativa conjunta entre el món empresarial de Manresa i del Bages amb l’Ajuntament de Manresa i va iniciar la seva activitat al gener del 2007.

Per la seva part, BDigital és un centre tecnològic de referència en l’àmbit de les TIC per a les empreses catalanes i té com a objectiu esdevenir un referent internacional per l’excel·lència de la seva recerca i desenvolupament en àmbits específics de les TIC.

Documents relacionats

  • imagen