“Els vespres a la Lluvià” tanquen la primera setmana amb un gran èxit de participació

Aquesta setmana continuen les activitats que inclouen una caminada guiada a l’Anella Verda, un concert de Dj Ivan Garcia i un tast de vins al càrrec del celler Grau i Grau. Totes les activitats necessiten reserva prèvia a www.manresaturisme.cat.

imagen

La setmana passada la Fundació Turisme i Fires de Manresa en col·laboració amb Anella Verda de Manresa va posar en marxa “Els vespres a la Lluvià”, amb la instal·lació d’una food truck, Rock’n’Raola,  al pati de la Torre Lluvià i la programació d’activitats de dinamització complementària.

L’activitat es va estrenar dimecres, amb una caminada a càrrec de Dinàmic Guies de Muntanya, i va ser el dia de menor activitat, amb la participació d’una quinzena de persones. En canvi, dijous, amb música en directe amb el duo Bluebell Duet, es van exhaurir totes les places (115 persones) i divendres, amb tast de vins del Celler Collbaix de la DO Pla de Bages, també es va arribar al 100% de l’aforament per l’activitat, que eren 30 persones, més una cinquantena que va anar a prendre alguna cosa a la food truck.

Així doncs, en total més de 220 persones van gaudir d’aquesta proposta durant la primera setmana, que continuarà aquesta, amb la caminada guiada per l’Anella Verda dimecres, el concert de Dj Ivan Garcia dijous i tast de vins de Grau i Grau divendres (pràcticament places esgotades).

La propera setmana, a més de la caminada guiada, hi haurà l’actuació de Quarts d’Una i el tast de vins Urpina divendres. Totes les activitats necessiten reserva prèvia a www.manresaturisme.cat.

Documents relacionats

  • imagen