La Fundació “la Caixa” i CaixaBank refermen amb l’Ajuntament el suport als projectes culturals i festius de Manresa

Representants de CaixaBank i l´Ajuntament de Manresa han signat tres convenis, pels quals la Fundació “la Caixa” canalitza, a través de l’Acció Social de CaixaBank, un total de 45.500 euros per contribuir durant el 2020 a la realització d'activitats culturals, Festa Major i projectes vinculats a Manresa 2022.

imagen

La Fundació “la Caixa”, a través de l’Acció Social de CaixaBank, ha refermat el seu compromís amb l’Ajuntament de Manresa per donar suport a diverses activitats vinculades amb el projecte Manresa 2022, la Festa Major o fires i projectes culturals que se celebren a la ciutat, mitjançant tres convenis que han signat  Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank; l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i Joan Orriols, de l'Associació Manresa de Festa. En total, aquests convenis totalitzen una xifra de 45.500 euros.

 

A l’acte de signatura hi ha assistit també el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet; la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo; i en representació de CaixaBank, el director d’Institucions a la Direcció Territorial Catalunya; Joaquim Macià.

 

 

Activitats festives, projectes educatius i culturals

 

El primer dels convenis, signat entre Jaume Masana i l'alcalde de Manresa, en aquest cas com a president de la Fundació Turisme i Fires, preveu que la Fundació "la Caixa" faci una aportació de 30.500 euros per contribuir a finançar diverses activitats de caire cultural i social que es porten a terme durant l´any, vinculades al projecte Manresa 2022, com ara les Jornades Gastronòmiques, el festival Sons del Camí, el projecte Lotus Blanc i Lotus Blau, la Marxa del Pelegrí i el cicle de pensament Ignàgora, entre d’altres.

 

El segon conveni, signat també per Jaume Masana i l'alcalde Marc Aloy, preveu per part de la Fundació "la Caixa” una aportació de 8.500 euros que es dedicaran a la realització de les activitats del foment de la cultura com ara "L´Hora de Conte" a les Biblioteques, el programa Pas a Pas fent salut, o bé el saló de la infància i la joventut Campi Qui Jugui.

 

Finalment, Jaume Masana i Joan Orriols, president de l'Associació Manresa de Festa, han signat també el conveni de col·laboració pel qual l'entitat bancària fa una aportació de 7.000 euros a aquesta entitat, per col·laborar en el programa d'activitats de la Festa Major de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen