El CEDEM ofereix una càpsula formativa on-line sobre el canvi del règim laboral per a autònoms i pimes

Tindrà lloc el 22 de setembre a les 3 de la tarda i està adreçada especialment als petits comerços. Es respondran preguntes relacionades amb els ERTO's, recol·locacions, acomiadaments de treballadors/es,...fruit de les conseqüències de la pandèmia i del canvi en el règim laboral.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ha programat per al dia 22 de setembre, a les 15 h, una capsula formativa on-line –a través de la plataforma Zoom- sobre els canvis al règim laboral per a autònoms i pimes.

La sessió té una durada de 60 minuts i és gratuïta. Anirà a càrrec de Laura Escamilla (Gles Advocats) i està especialment adreçada als petits comerços. Caldrà Inscripció prèvia per participar-hi.


La càpsula té l’objectiu de resoldre dubtes sobre preguntes relacionades amb els ERTO's, el teletreball, els acomiadaments del personal, recol·locacions, etc.

Aquesta càpsula, es podrà complementar amb un Assessorament Individualitzat, prèvia sol·licitud. Tindran prioritat els comerços que hagin realitzat, prèviament, la sessió grupal.

 

Caldrà sol·licitar la petició d'assessorament individualitzat, mitjançant el següent Formulari: https://forms.gle/NnF2VmPo9QwcgQTD7 
Els assessoraments individualitzats, s'hauran de realitzar en el període comprès del 24 de setembre al 8 d'octubre (ambdós inclosos).


Més informació a: Web Cedem

Documents relacionats

  • imagen