El 7 de setembre s’obre el nou període de presentació de sol·licituds per a les llars d’infants de Manresa

Les sol·licituds de les famílies d’infants nascuts entre l'1 de gener de 2018 i el 2 de juny de 2020 es podran fer de forma telemàtica o presencial. El període de sol·licituds telemàtiques serà del 7 a l’11 de setembre. Les sol·licituds presencials –seguint totes les mesures de seguretat- es faran els dies 14 i 15 de setembre, si bé s’haurà de demanar cita prèvia.

imagen

A partir de dimarts vinent, 7 de setembre, s’obre un segon període per presentar sol·licituds per a les llars d'infants públiques de Manresa. Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual i vulguin optar per l'escolarització dels seus fills/es, podran sol·licitar plaça. Aquesta sol·licitud passarà a formar part d’una segona llista d’espera, que quedarà oberta fins a principis d'abril de 2021.

 

Es pot realitzar sol·licitud per aquells infants nascuts entre l'1 de gener de 2018 i el 2 de juny de 2020.

 

Es podrà fer sol·licitud per a qualsevol de les llar d'infants públiques:

 

Es podrà realitzar de manera telemàtica o presencial.

Preinscripció telemàtica

Termini:  del 7 a l'11 de setembre

Cal realitzar el tràmit a través de l’enllaç de la pàgina web municipal que s'activarà el 7 de setembre. No cal presentar documentació en paper. Cal afegir-la fotografiada o escanejada a l'aplicatiu de preinscripció. A la web es pot consultar tota la documentació, barem i puntuació.


Preinscripció presencial

Termini:  14 i 15 de setembre

Per aquelles famílies que no disposin dels mitjans telemàtics per fer la sol·licitud de preinscripció, s'ofereix l'opció de fer-la de manera presencial. Caldrà demanar cita prèvia a través de la web municipal, entre el 7 i el 10 de setembre o als telèfons 938752485 / 938768338 (de dilluns a divendres de 9 a 13h).

 

El lloc de realització del tràmit serà la Secció d'Ensenyament (Carretera de Vic, 16 - Edifici Infants) de Manresa.

 

Ateses les circumstàncies extraordinàries per la Covid-19, la preinscripció presencial es farà seguint totes les mesures de seguretat:

 

-          No s'atendrà a ningú sense cita prèvia

-          Hi haurà d'assistir preferiblement una sola persona

-          Cal portar tota la documentació necessària indicada a la web (no es tramitarà una sol·licitud amb documentació pendent)

-          Cal portar mascareta

 

Documents relacionats

  • imagen