L’Ajuntament de Manresa manté l’acte institucional de la Diada Nacional a la plaça Onze de Setembre i fa una crida a les entitats per apuntar-se

L’acte complirà amb els protocols marcats amb motiu de la Covid. L’ofrena floral es limitarà a un màxim de dues persones per cada entitat, que hauran d’inscriure’s de manera prèvia.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha decidit mantenir l’acte institucional que cada any realitza a la plaça Onze de Setembre adaptant el format a les mesures decretades amb motiu de la Covid-19. En aquest sentit, fa una crida a totes les entitats de la ciutat que hi vulguin participar a inscriure’s a l’acte de manera prèvia i informa que, en aquesta ocasió, el número de persones per entitat que podran realitzar l’ofrena floral estarà limitat a un màxim de dues.

 

Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a protocol@ajmanresa.cat o bé trucar al 93.878.23.13 (de 9 a 14 h). Caldrà indicar el nom de l’entitat, així com els dos noms, cognoms, telèfons i correus electrònics de les persones que participaran a l’ofrena.

 

L’acte tindrà lloc divendres 11 de setembre a les 11 del matí a la plaça Onze de Setembre i tindrà un format similar al dels altres anys —tot i que adaptat a la Covid— que es donarà a conèixer ben aviat.

Documents relacionats

  • imagen