L'Ajuntament de Manresa homenatja Salvador Farrés Oliveras, que compleix 100 anys

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; i la  regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa Maria Ortega Juncosa, li han lliurat un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari.

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa Maria Ortega Juncosa, han visitat aquest matí Salvador Farrés Oliveras, nascut el 4 de setembre de 1920 a Manresa, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors en nom del consistori per commemorar que fa 100 anys.

 

L’homenatge s’ha celebrat al carrer Sant Salvador, on resideix, un acte en què ha comptat també amb la presència de la seva filla i un dels seus néts que l’han felicitat en un dia molt especial.

 

Salvador Farrés Oliveras va estar casat amb la seva dona Dolors Arderiu i és vidu des de fa cinc anys. Té dues filles –Isabel (+) i Josefina-, tres néts/es i tres besnéts/es. Va formar part de la Lleva del Biberó, durant la guerra civil espanyola. Al llarg de  la seva vida ha fet de pagès i fuster. Els darrers anys ha conreat l’afició de la pintura artística.

 

Documents relacionats

  • imagen