NOVA PROGRAMACIÓ TALLERS DIBA

S'obren les inscripcions pels tallers de la Diputació de Barcelona, que es duran a terme durant els mesos d'ocubre i novembre, amb un dels tres tallers adreçat a empreses i a departaments de RRHH del territori.

imagen

Els tallers que s'ofereixen des del CIO enguany són:

  • Màrqueting personal i competències (16 h) Dates: 14,16, 21 i 23 d'octubre de 9'30-13'30h

L'objectiu del taller és millorar l'ocupabilitat de les persones a través del seu apoderament.
En aquest taller es treballaran  aspectes generals de què és el màrqueting personal, que són les competències i  es farà prendre consciència als participants  de quins són els seus ponts forts i febles i quins són els estats emocional que posicionen a l'acció: lideratge personal i proactivitat.
Amb aquesta informació la persona ha d'el.laborar  el seu pla d'acció i de millora competencial pel lloc de treball desitjat.

  • Aprèn a transferir les teves competències a noves ocupacions (16h)    16,17, 18 i 19 de novembre de 9'30 a 13'30h

En aquest taller  es treballaran quines són les competències més valorades en noves ocupacions i podràs identificar quines són aquelles competències que ja disposes que  cada vegada  tenen valor en  el mercat de treball.

  • Selecció de personal a través de valors (5h) dia 21 d'octubre de 9 a 14h (adreçat a empreses)

L'objectiu aquest taller és conscienciar de la importància  de què  valors personals de l'equip humà que forma l'empresa estiguin alineats  amb les valors de l'empresa.
Donar una eina per saber els valors fonamentals del candidat/a al lloc de treball, a través del jo "El juego de los valores", metodologia certificada per Simon L. Dolan (Catedràtic de la Universitat Ramón Llull en Direcció de RRHH i Psicologia del treball.

 

Per a més informació i inscripcions contacteu-nos a :

cio@ajmanresa.cat / 93.877.64.90

Documents relacionats

  • imagen