Lliurament de premis del 5è concurs fotogràfic de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes

Un dels premis del concurs l’atorga el Centre Històric de Manresa.  L’acte es va celebrar ahir a Vic amb la presència de la regidora de Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa, Claudina Relat Goberna.

imagen

Ahir dilluns 5 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l’Arquitectura, es van lliurar els premis del 5è concurs fotogràfic COAC-CC, a la sala d’actes de la Seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes, amb la presència de la delegada territorial del govern a la Catalunya Central, Alba Camps, que va lliurar el premi COAC-CC.

Atès que aquest concurs té la col·laboració del Centre Històric de Manresa, que també dona nom a un dels premis, a l’acte de lliurament de premis va assistir la regidora de Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa, Claudina Relat Goberna.


Els guanyadors de les tres categories són:

-          Premi Ciutat de Vic, per a Xavier Serrano. Consisteix en vals de compra als comerços de Vic Comerç per valor de 200 €.

-          Premi Centre Històric de Manresa, per a Marc Rifà. Consisteix en vals de compra als comerços del Centre Històric de Manresa per valor de 200 €

-          Premi COAC-CC, per a Miquel Planell. Consisteix en 200 €, vals de compra als comerços del Centre Històric de Manresa per valor de 100 € i  vals de compra als comerços de Vic Comerç per valor de 100 €.

El jurat ha estat format per Ferran Blancafort, arquitecte i fotògraf, Marc Ballús, arquitecte i fotògraf; i Manel Esclusa, fotògraf.

Aquesta ha estat la cinquena edició del concurs fotogràfic, i la primera edició a través d’Instagram. La finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura, a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats. Enguany sota el lema “L’ombra en l’arquitectura” s’han presentat 185 obres.

En el decurs de l’acte es va inaugurar l’exposició de les obres seleccionades, que es podran visitar fins al 31 d’octubre a la seu del Col·legi d’Arquitectes, situada a la plaça del Bisbe Oliba de Vic. Posteriorment, l’exposició s’instal·larà, durant el mes de novembre, a la seu del COAC a Manresa.   

 

Documents relacionats

  • imagen