L’acte institucional d’inici de curs escolar se celebrarà aquest dijous en format virtual

És obert a tota la ciutadania i es podrà seguir en directe per Internet. S’estrenarà un vídeo que mostra el treball conjunt de ciutat de tots els centres educatius de Manresa.

imagen

Manresa celebrarà aquest dijous 29 d’octubre l’acte institucional d’inici del curs escolar 2020-2021, que en aquesta ocasió, i amb motiu de la Covid-19, es realitzarà en un format virtual. S’iniciarà a les 19 h, és obert a tota la ciutadania i es podrà seguir a través d’aquest enllaç

 

El regidor d’Ensenyament i Universitats, Antoni Massegú Calveras, serà l’encarregat d’obrir l’acte i de presentar el vídeo que s’ha preparat amb l’objectiu de donar valor a la tasca educativa de tots els centres de Manresa (llars d’infants, centres de primària, secundària,  batxillerat, de cicles formatius i d’ensenyaments artístics), des d'una visió de treball conjunt de ciutat.

 

Tot seguit, hi haurà el parlament de Montserrat Cardellach Giménez, de l'escola Puigberenguer, que parlarà en representació de tots els centres educatius de Manresa, i el parlament de Dolors Colell Surinyach, directora dels Serveis Territorials d’Educació de la Catalunya Central. Tancarà l’acte l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia.


Acte d’inici del curs escolar 2020-2021 

Dia:     29 d’octubre de 2020

Hora:   19.00h

Lloc:    Sala virtual https://youtu.be/ouClrIdTiiQ.

Documents relacionats

  • imagen