L’Ajuntament impulsa “CEDEM Talent”, un nou programa per treballar les competències de les persones emprenedores

El programa consta de dues entrevistes –una inicial i una final- i tres sessions adreçades a reforçar les aptituds i actituds per ser persones emprenedores amb èxit. S’ha obert el període d’inscripcions a l’adreça www.manresa.cat/cedem/article/11617-cedem-talent

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa “CEDEM Talent”, un nou programa formatiu que té l’objectiu de treballar les actituds i les aptituds necessàries per ser una persona emprenedora d'èxit. El programa consta de dues entrevistes –una inicial i una final- i tres sessions formatives.  S’ha obert el període d’inscripcions a l’adreça www.manresa.cat/cedem/article/11617-cedem-talent. Les places són limitades.

Des del CEDEM es valora aquesta nova proposta assegurant “que les aptituds i les actituds  són competències tant o més importants que tenir una bona idea. Les idees no van soles, perquè el seu impacte depèn en gran manera de qui les executa”.  Des del servei de promoció econòmica municipal també es subratlla que “per treballar la competència emprenedora hi ha molts aspectes relacionats amb les qualitats personals i amb les habilitats interpersonals en què l'aprenentatge té un paper clau, de manera que es poden iniciar, desenvolupar i potenciar habilitats, actituds i valors que fomentaran i reforçaran el perfil emprenedor”.

 

El programa es farà  en sessions repartides entre els dies 13 de novembre i 4 de desembre i desenvoluparà de la següent manera:

 

Entrevista  inicial: Aquí comença el viatge d’autodescobriment, canvis i evolució professional i personal. En aquesta sessió es definirà conjuntament  amb el/la participant l'enfocament  i el pla de treball del seu procés personal. Aquest es complementarà amb testos de personalitat, anàlisi conductual DISC, mapa competencial, avaluació d’aspectes motivadors, etc.  

Dies 13 o 16 de novembre (data i hora a concretar individualment)

 

 

Sessió 1: "El meu valor afegit" .Sessió adreçada a conèixer el capital personal de les persones participats i ajudar-lo a créixer.

Divendres, 20 de novembre de 9.30 h a 12.30 h

 

Sessió 2: "Gestió emocional". Sessió per copsar l'estat emocional en què es troben les persones emprenedores  per tal que aquest hi aporti beneficis concrets.

Divendres,27 de novembre de 9.30 h a 12.30 h

 

 

Sessió 3: "Automotivació i soft skills". Sessió adreçada a mostrar com les competències toves faciliten a la persona emprenedora habilitats per ser més eficaç i feliç en la gestió del mateix  negoci.

Dilluns, 30 de novembre de 9.30 h a 12.30 h

 

Entrevista i valoració final: Es revisarà individualment les expectatives establertes al principi del programa així com la consecució de metes per veure els avenços, ressituar-se i establir el pla d'acció.

3 o 4 de desembre (data i hora a concretar individualment)

 

Pera  més informació: CEDEM - Centre de Desenvolupament Empresarial
Tel.938787625
cedem@ajmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen