La façana de l’Ajuntament s'il·luminarà demà al vespre de color blau amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

Demà dissabte, 14 de novembre, es commemora el Dia Mundial de la Diabetis. Manresa es torna a sumar a la campanya per donar a conèixer la diabetis i sensibilitzar la societat envers aquesta malaltia.

imagen

La façana de l’Ajuntament de Manresa s’il·luminarà demà al vespre de color blau, des de les 17.40 a les 22.30 h. La il·luminació de color blau de façanes de diversos edificis d'arreu del món és una iniciativa que es realitza amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, el 14 de novembre.

Enguany, l'Ajuntament de Manresa s'hi torna a afegir a petició de l'Associació de Diabètics de la Catalunya central per conscienciar sobre el control d'aquesta malaltia. 

La data de celebració d'aquest esdeveniment, instituït per la Federació Internacional de Diabetis i l'Organització Mundial de la Salut (OMS), commemora l'aniversari del naixement de Frederick Grant Banting, un dels descobridors de la insulina l'any 1922. 

Enguany, la jornada se centra en "El personal d'infermeria i la diabetis", per posar en valor la tasca de les infermeres i infermers en la lluita contra la malaltia: 

  • Analitzen els factors de risc
  • Ajuden a fer un diagnòstic precoç
  • Proporcionen formació sobre autogestió
  • Donen suport psicològic

 

 

Documents relacionats

  • imagen