El comerç i la restauració de Manresa repartiran 10.000 euros en vals de compra en una campanya impulsada des de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Manresa, amb la col·laboració de la UBIC, del Gremi d’Hoteleria i de la resta d’associacions comercials de la ciutat, posa en marxa una campanya per incentivar el consum local, amb el sorteig de vals de compra valorats en 10.000 euros que es calcula que tindran un impacte directe en el teixit comercial de com a mínim 20.000 euros. La campanya forma part del Pla Local de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa.

imagen

L’Ajuntament de Manresa —amb la amb la col·laboració de la UBIC, del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages i de la resta d’associacions comercials de la ciutat— posa en marxa una campanya que permetrà repartir entre els clients i clientes del comerç i de la restauració local un total de 10.000 euros en vals de compra, que aporta íntegrament l’Ajuntament a través del Pla Local de Reconstrucció Econòmica i Social de Manresa.

 

Per participar-hi, només caldrà fer una compra en algun dels comerços de Manresa o bé consumir en algun dels establiments de restauració de la ciutat, ja que es tracta d’una campanya “oberta a tot el teixit comercial i de restauració”, segons explica la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet, que detalla que la UBIC i el Gremi d’Hoteleria hi col·laboren de manera més intensa, fent-se càrrec de tota la logística del sorteig i fent arribar la campanya a la resta de comerços i establiments de restauració de Manresa. En aquesta línia, la regidora ha valorat molt positivament “tot el teixit associatiu de la ciutat, que ha permès que, entre totes i tots, haguem pogut tirar endavant una campanya com aquesta, que ens serveix per incentivar el consum a Manresa en uns moments difícils i per fidelitzar clientela, i que en el seu global tindrà un impacte directe de com a mínim 20.000 euros”.

 

La campanya s’iniciarà aquest dissabte 28 de novembre, amb l’inici del repartiment de butlletes a clients, i finalitzarà el 25 de gener de 2021. Dos dies més tard, el 27 de gener, està previst que es faci el sorteig dels vals de compra, que els clients i clientes podran bescanviar fins al 30 de juny. Pel que fa al comerç, se sortejaran 40 premis de 50 euros, 20 de 100 euros, 10 de 200 euros i 1 de 500 euros. Pel que fa a la restauració, hi haurà 50 premis de 5 euros (equivalent a un esmorzar) i 130 premis de 25 euros (equivalent a un sopar). Per a poder bescanviar els vals, caldrà gastar el doble de l’import. Per exemple, en un val de 25 euros, caldrà fer una despesa de 50 euros, tot i que amb el val el client només n’haurà de pagar 25. Aquest fet s’aplicarà a tots els vals, excepte en el cas dels vals de 5 euros, pensats per gastar en bars i cafeteries, en els quals no caldrà fer cap despesa per part del client o clienta.

 

Per evitar que cap butlleta pugui quedar sense premiar, es poden registrar a www.comercobertmanresa.com/registre_sorteig i s’avisarà als clients si ha sortit premiada. L'apartat de la web entrarà en funcionament els propers dies. Qualsevol comerç o establiment de restauració que no hagi rebut la informació i es vulgui adherir a la campanya es pot posar en contacte amb la UBIC (93 872 93 15) o amb el Gremi d’Hoteleria (93 872 31 03). El preu per participar a la campanya és de 20 euros, que corresponen a les despeses d'impressió i comunicació, i que equivalen a 12 talonaris de 100 butlletes cadascun.

 

 

Comerç Viu, carrers vius

 

L’acció del sorteig forma part de la campanya ‘Comerç viu, carrers vius’, que l’Ajuntament ja va iniciar fa unes setmanes amb la instal·lació de publicitat a la ciutat. Tal com explica la regidora Masgrau, l’objectiu “és visualitzar que comprant al comerç local es fa molt més que una simple compra: es contribueix a donar vida als barris, als seus carrers, a la seva gent. Comprar i consumir a la ciutat genera riquesa i, per tant, vida i ocupació. Una riquesa que, a més, es queda a casa. Creiem en el comerç de proximitat i la campanya és una aposta claríssima en aquest sentit”.

 

 

*Peu de foto (d’esquerra a dreta): la presidenta de la UBIC, Tània Infante Martínez, el president del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages, Diego Sánchez Pulido, i la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet.

Documents relacionats

  • imagen